Precisely er en kolleksjon vakre, tidløse måltilpassede gardinstenger i både klassiske og moderne former. Du kombinerer fritt mellom ulike farger, former, dimensjoner og materiell for å skape ditt eget design.

Samtlige gardinstenger i konseptet Precisely bestilles måltilpasset. Det betyr at du stort sett kan få en ekstra lang gardinstang, opptil 4 meter, uten at gardinstangen trenger å skjøtes. Vil du ha en gardinstang som er lengre, skjøtes den med skjult skjøtedel. På denne måten kan gardinstangen din bli akkurat så lange som du ønsker.

I konseptet Precisely finnes det gardinstenger både i tre og metall, samt flere forskjellige farger.

Dette sortimentet finnes nå under Luxaflex varemerke, som du finner her >>

<< Tilbake til produkter

H-systemet

H-systemet er et måltilpasset produkt som inngår i kolleksjonen Precisely. Systemet består av ulike komponenter som du selv kombinerer avhengig av hvilke funksjoner du ønsker.

H-systemet er et unikt produkt som fungerer utmerket som gardinstang, romdeler, himmelseng, walk-in-closet og mer. Bare fantasien setter grenser og du kan skape unike inndelinger i rommet.

Eksempel på oppheng

Gardinoppheng: to vertikale stenger, en horisontal stang og to holdere er oppskriften på et annerledes og spennende gardinoppheng.

Romdeler: To vertikale stenger, to horisontale stenger og fire holdere er det du trenger for å skape en romdeler i rommet. Velg et lekkert stoff eller annet spennende materiell – det er bare fantasien som setter grenser!

Himmelseng: Fire vertikale, to horisontale stenger og fire holdere er det du trenger for å få en helt unik himmelseng. Kombiner med ditt favorittstoff.

Kirsch H-system finnes hos din nærmeste forhandler. Der får du hjelp med mål, tilbehør og andre eventuelle spørsmål.

<< Tilbake til produkter