Velkommen till nye Kirsch!

Kirsch nye hjemmeside

Vi har fått en splitter ny hjemmeside som vi håper du liker! Våre fire hovedfaner på hjemmesiden er inspirasjon, produkter, Kirsch gardinguide og butikker. Under disse fire menyene finner du forhåpentligvis alt som er verdt å vite om gardinoppheng, hvilke ulike produkter som finnes, hva de brukes til og hvor du kan kjøpe dem!

Til deg som leter etter inspirasjon til hjemmet ditt, klikk på Inspirasjon. Her finnes det mange ulike interiørstiler og tips til hvordan du enkelt skaper stilen.

Er du på jakt etter en spesiell artikkel finnes du den mest sannsyndelig under Produkter. Vi har delt inn produktsiden i to deler; øverst finner du alle våre forbrukerpakkede produkter som finnes i butikk. Her kan du klikke på type produkt eller velge farge om du heller vil det. Nederst finner du lenker til våre målbestilte gardinskinner, inndelt i tre kategorier ut fra hvor mye gardinskinnen tåler.

Liker du gardiner, men synes det er vanskelig å få til? Kanskje du kan få hjelp av vår Gardinguide. Her tar vi gjennom ulike områder som har med gardiner å gjøre. Hvilken gardin som passer hvor, hva du trenger for å få til akkurat ditt gardinoppheng og noen tips til hvordan du kan sy, måle og montere.

Vil du vite hvor du kan kjøpe produktene våre? Under Butikker kan du søke på den forhandleren som ligger nærmest deg. Vårt sortiment varierer fra butikk til butikk, men de fleste har mulighet for å bestille fra hele sortimentet vårt. Så hvis du finner det du leter etter i butikken, spør om de har mulighet for å bestille.

Nu ska vi inte uppehålla dig längre – iväg med dig nu och lär känna vår nya hemsida!

P.S. til deg som vil vite mer om varemerket Kirsch, les mer om historien vår her >>