Stilrent og elegant – med Thea cordless plisségardin

Thea cordless plisségardin

Er du en av de som er ekstra flink til å holde orden på saker og ting i hjemmet? Da kan vi anbefale en nærmere titt på Thea Cordless plisségardin – en lekker nyhet fra Kirsch!

Det som er så enkelt med Thea cordless plisségardin er at den heves og senkes med et lite håndtak i underlisten. Du slipper altså løse snorer som henger ned fra siden – noe som gjør vinduet blir både stilfullt og ryddig!

Thea cordless plisségardin

Thea cordless plisségardin i hvit.

Thea plisségardin finnes i hvit og grå.

Thea cordless plisségardin

Thea cordless plisségardin i grå.

Naturlig barnesikre produkter
Samtlige produkter fra Kirsch er barnesikre. Noen produkter har et ekstra beslag som gjør gardinene tryggere og andre produkter er helt enkelt naturlig barnesikre. Disse trenger ingen ekstra beslag, i stedet er de konstruert slik at man ikke trenger å dra i en snor, ofte så enkelt som med et lite håndtak på gardinens underlist.

Du lurer kanskje på hva fordelen med dette er? Ja, i tillegg til at du slipper de forstyrrende snorene på sidene, så går det raskt og det har aldri vært enklere å plassere gardinene akkurat der du ønsker i vinduet. Du kan også følge deg helt trygg på at det små barn kan bevege seg fritt i hjemmet. Og prikken over i:en, det er både et praktisk og stilrent alternativ til vinduet!

Se størrelser og priser på Thea Cordless plisségardin i hvit>>
Se størrelser og priser på Thea Cordless plisségardin i grå>>

Nysgjerrig på mer? Følg med – neste blogg vil by på enda flere nyheter og tips fra Kirsch!