Lysfiltrerende screenvev – skjermer for solen, men beholder utsikten!

Lysfiltrerende rullegardin med screenvev

Jammen er det herlig med vårsol! Det blir så tydelig hvor mye man har savnet den, nå når den begynner å titte frem. Har man så flaks at man sitter i le når den dukker opp og sprer om seg med varme stråler over et vinterblekt ansikt, ja, da er lykken komplett!

Men det er ikke akkurat samme følelse som innfinner seg når solen presser seg gjennom vinduet og varmer opp hjemmet. Det kan fort blir altfor varmt og visse tidspunkter på dagen kan de sterke strålene blende både TV- og dataskjerm slik at det nesten blir umulig å se hva som vises. Men heldigvis finnes det en løsning!

Kirsch rullegardin skjermer, samtidig som du beholder utsikten

Jo, det er faktisk sånn! Og rullegardinen som gjør det mulig heter Ruth. Kirsch rullegardin Ruth med en lysfiltrerende screenvev bryter solens skarpeste stråler samtidig som du beholder både utsikt og dagslys i rommet. I og med at screenrullegardinen forhindrer direkte sollys i å nå rommet hjelper den dessuten til med å holde innetemperaturen på et behagelig nivå.

Kirsch rullegardin Ruth med screenvev
Nærbilde av Kirsch rullegardin Ruth med grått screenvev, montert i tak.

Screenrullegardinen er perfekt til mange av hjemmets ulike rom

Rom der rullegardinen Ruth med screenvev gjør seg spesielt bra er for eksempel soverom. Hvem vil vel ikke krype til køys i et svalt rom? Eller stue. Tenk å kunne se på TV til tross for at solen står rett på. Kjøkken/spisestue. Det er jo ganske godt å slippe og spise med solen rett i øynene. Balkongen/vinterhagen. Det er gull verdt å kunne nyte utsikten uten å bli blendet av solen.

Alt dette kan Kirsch rullegardin med screenvev hjelpe til med!

Kirsch rullegardin Ruth med screenvev
Kirsch rullegardin Ruth med screenvev til soverom er perfekt i kombinasjon med en mørkleggende gardin.

Fungerer som en helt vanlig rullegardin

Bortsett fra vevet er det ikke noe merkverdig med Kirsch screenrullegardin. Den fungerer akkurat som en vanlig rullegardin; den monteres enkelt i tak eller på vegg, og heves/senkes med et transparent kulekjede på siden. Som avslutning har Kirsch rullegardin Ruth en dekorativ aluminiumslist.

Kirsch rullegardin Ruth med screenvev i ulike farger

Rullegardinen finnes i dag i fire ulike farger; hvit, brun, svart og grå. Alle er 185 cm høye og finnes i bredder fra 60 cm opptil 180 cm.

Kirsch rullgardin Ruth med screenvev på balkong
Kirsch rullegardin Ruth med screenvev er en perfekt løsning for balkong og vinterhage.

Interessert i år lese mer om gardiner på soverom, klikk her >>
Vil du se Kirsch ulike rullegardiner, farger og pris, klikk her>>