Varmt og stemningsfullt med kobber

Kalde og friske høstdager når solen lyser opp hverdagen erstattes med grå dager fylt med regn og vind. Men høstkvelder er ikke bare triste og kjedelige, det er ekstra koselig å være hjemme når man kan innrede med vakre høstfarger og varmt interiør. Kobber med sine varme og gylne toner hjelper en frossen sjel å tine om høsten.

Kobber i ulike vakre komposisjoner

Små vakre kobberdetaljer der du minst venter det bryter av og tilfører varme til hjemmet. Interiør med kobber sammen med skinn, marmor, tre og lin skaper en perfekt balanse i hjemmet. Dette kan vi også se i høstens ulike interiørmagasiner som er tydelige på å vise frem denne vakre trenden.

Kirsch i kobber

Kirsch i kobber

Kirsch i kobber

Men kobber kan mer enn som så…

Kombiner gylne varme kobber med mørkt tre, fløyel og jordnære farger. Resultatet blir da noe helt annet, en rustikk tyngre interiør fylt med luksus og behagelig atmosfære.

Kirsch i kobber

Kirsch i kobber

Kirsch i kobber

Kobber til vinduet ditt

Den gylne nyansen finnes ikke bare i knapper, lamper, lysestaker og vaker – du kan i tillegg innrede vinduene dine med kobber. I vårt sortiment har du et stort utvalg ulike gardinstenger og endedekor i kobber som du velge mellom. For å gjøre det enkelt for deg har vi oppsummert det her.

Hvilken blir din favoritt?

Twiggy sett i kobber>>
Royal sett i kobber>>
Mist sett i kobber>>
Cloud sett i kobber>>
Aura sett i kobber>>
Precisely målbestilt serie i koppar>>

Til alle gardinstenger og endedekor finnes fargematchende ringer og maljer.